مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ماترک متوفی

به علت متارکه والدین من و ازدواج مجدد پدرم سالیان زیادی از ایشان بی خبر بودم .
پس از فوت پدرم (در سال1392) که در نزد همسر بعدی و برادران و خواهران ابویم صورت گرفت، تمام دارایی مرحوم در اختیار خواندگان بود و بنده هیچ اطلاعی از ماترک مرحوم ندارم.

1-در سال 1399 پس از تقاضا و صدور انحصار ورثه، طی دادخواست از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه و استعلام از ثبت اسناد و پلیس راهور و شورای عالی بانک ها نمودم.

ولی با توجه به این که قانوناً خواهان مکلف به ارائه صورت مستند اموال جهت تقسیم میباشد و خواندگان وجود ماترک را نفی نمودند، دادگاه ادعای اینجانب را کن لم یکن اعلام کرد و البته دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه را معتبر اعلام نمودند.

2- پس از مشورتِ یکی از وکلای بزرگوار مجدداً دادخواست جهت شورای حل اختلاف تنظیم و بر اساس ماده 149 آیین دادرسی مدنی، استدعای صدور قرار تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در زمینه ماترک با انجام استعلام از شهرداری، دارایی، ثبت اسناد و املاک، پلیس راهور و سرپرستی بانک ها نمودم.

قاضی پرونده دادخواست تامین دلیل را هم را رد کردند و گفتند شما با ارتباط با تحصیل دلیل باید دادخواست تنظیم کنید.

بالاخره بعد از یک سال دوندگی، دادخواست بر چه مبنایی باید تقدیم کنم که به خواسته قانونیِ خود برسم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مراجع قضایی (شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه دهید و از طریق پلیس راهور و بانک و اداره ثبت اسناد و املاک برای استعلام میتوانید اقدام کنید