مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه ارثی

با سلام و خسته نباشید. پدر من 30 سال قبل فوت شده و چند مغازه به ارث گذاشته که مستاجر دارد و به علت مشکلات تقسیم ترکه نمیشد جهت گرفتن اجاره یا تخلیه مغازه اقدام نمود. الان مشکلات حل شده و میخواهیم شکایت کنیم و به علت مدت زیاد سابقه سرقفلی برای مستاجرین است.
آیا بابت گرفتن اجاره 30 سال اول اقدام کنیم بهتر است یا تقاضای اجاره و تخلیه مغازه را با هم انجام دهیم بهتر است؟
لازم به ذکر است که مستاجرین بدون دادن اجاره به ما یا دادن اظهارنامه مبلغی را به حساب دولت میریزند. با تشکر.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید قرارداد بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
فکر می کنم تخلیه به نتیجه نمیرسه و بهتره ضمن مطالبه اجور معوق دادخواست تعدیل اجاره بها بدید