مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه ارثی

سلام. پدر بزرگ من یک مغازه دارد.
قبل از فوت به مبلغ ناچیزی 10 ساله به عموی من اجاره داده است.
حال که پدربزرگم فوت کرده عمو نه در زنده بودن پدربزرگ اجاره را میداد و نه الان به وراث اجاره میدهد.
آیا میتوان مغازه تخلیه کرد و مبلغ اجاره قبل فوت و بعد آن را از مستاجر گرفت؟
ممنونم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله. ولی اجرت المثل ایام تصرف را بعد از فوت پدر بزرگ می‌شود مطالبه نمود