مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر بیمار

با سلام.
پسری هستم که چهل و یک سال سن دارم و دارای بیماری صعب العلاج هستم. دارای چهار بار تایید پزشکی قانونی هستم و دو فرزند کوچک هم دارم که فعلا زیر نظر کمیته امداد امام خمینی هستم و پدرم بازنشسته اداره راه و ترابری بوده است. بعد از فوت پدر مادرم حقوق می‌گرفت و حالا مادر هم فوت شده است و خواهرم که دو پسر دارد و یک دختر حقوق را دریافت میکند. آیا من میتوانم از این حقوق استفاده کنم؟ درصد بیماری 85 هست.
لطفاً خواهشمندم جواب بنده را بدهید. ممنون میشوم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اگر بیماری صعب العلاج شما متصل به قبل از 18سالگی شما باشد،بشما تعلق می گیرد،