مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام. چندی پیش همکار من از شرکت خودروسازی برنده پژو پارس شد و چون پول نداشت امتیاز حواله را به بنده طی یک قولنامه واگذار کرد و مقرر شد پول ماشین را بنده به حساب او بریزم و اون هم به حساب شرکت بریزد که این کار را کرد و من هم بابت امتیاز او مبلغی که خود او اعلام کرد در حضور دو تا شاهد که قولنامه را هم امضا کردند به ایشان دادم. کلیه حق و حقوق خودرو را به اون مبلغ به بنده واگذار کرد و طبق قولنامه ماشین مال بنده شد و قرار شد جهت ضمانت انتقال سند هم به اندازه قیمت روز خودرو از اون چک گرفتم که قرار شد پس از انتقال سند چک به ایشان مسترد بشود و قرار شد محضر هم برویم و اقرارنامه محضری هم بدهد اما وقتی پول به حساب او ریختم محضر نیامد و ...
حالا طمع کرده و میخواهد ماشین را ندهد و میگوید خودم میخواهم و حاضر نیست و میگوید پول تو چند روز پیش من بوده خودم یک سودی میدهم و پول را پس بگیر و حتی صحبت کردیم که اگر ماشین را خواست به قیمت روز بردارد و پول من را بدهد که الان هم زده زیر این حرف خود. بنده هم شاهد دارم و هم مکالمه تلفنی که انجام شده و این حرف را زدیم و توافق کردیم را دارم. میخواستم ببینم میتونم از او شکایت کنم و دادگاه دستور بده به نمایندگی که ماشین تحویل ایشون نشود یا صبر کنم موعد چک را برگشت کنم. خدا هر چی مردم آزار هست را لعنت کند. اگر دادگاه بخواهد بگوید خلاف کردید مال غیر را خرید و فروش کردید من میتونم بگویم اطلاعی از سند در رهنی خودرو نداشتم. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه دلیل به اندازه کافی دارید که ماشين را به شما فروخته دادخواست الزام به انجام تعهد علیهش بدید