مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

باسلام
بنده آپارتمانی فروخته ام و به صورت محضری به نام خریدار زده ام و مبلغی پول طبق قولنامه برای تخلیه مستاجر نزد بنگاه باقی مانده است. حال با توجه به اینکه قرارداد مستاجر تمام است و اعلام نموده به خاطر شرایط کرونا حاضر به تخلیه نیست و اینکه ملک به نام من نیست آیا شکایت و گرفتن دستور تخلیه باید از طرف من صورت بگیرد یا مالک جدید؟
با توجه به توضیحات بالا بنده میتوانم بدون اینکه مستاجر تخلیه کند طلب مابقی پول را بکنم یا خیر؟
لطفا روند پیگیری گرفتن دستور تخلیه را توضیح بفرمایید.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
مالک جدید پس از انقضای مدت اجاره از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور تخلیه به استناد نیاز شخصی خود ثبت نماید.