مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در صورت فروش منزل

با سلام یک واحد مسکونی را با قرارداد قانونی سال 96 اجاره دادم و قرارداد در سال 97 اتمام یافت اما بصورت تلفنی قرار شد مستاجر تا وقت فروش منزل اقامت داشته باشم الان که واحد را فروخته ام و در مراحل سند زدن هستم مستاجر مدعی شده که در زمان کرونا نمی توانید مستاجر را بیرون کرده و ملک را بفروشید. فعلا من مانده ام و پولی که از صاحب جدید گرفته ام و هر روز افت می کند. روند حل این مشکل چقدر زمان می برد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دستور تخلیه را به استناد فروش رسمی ملک( که از استثنایات مصوبه کرونا) می توانید تقاضا نمایید.