مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد انباری و پارکینگ

با سلام
ما در ساختمان 5 واحدی هستیم که انباری ندارد. ما با سازه سبک ( پیچ ومهره ) در بالای پشت بام انباری ساخته که مزاحمتی برای کسی ندارد ولی یکی از همسایه ها اعتراض دارد و گفته بابت ساخت انباری باید ماهانه 250هزارتومان به بقیه طبقات به عنوان جریمه بپردازیم ایا این مورد صحیح است؟ و همچین مبلغی درست است؟ ایا این مبلغ باید به همسایه های دیگر داده شود؟
یه مورد دیگر اینکه دو تا از طبقات دوتا ماشین در پارکینگ دارند و بقیه یک ماشین ولی ماشین ها مزاحمتی برای هم ندارند و همه به راحتی رفت و امد می کنند. با توجه به اینکه در سند اپارتمان جای پارکینگ هر طبقه ذکر نشده و فقط گفته شده پارکینگ دارد ایا طبقاتی که دوتا ماشین در پارکینگ دارد باید بابت جریمه پارک ماشین اضافی به طبقات دیگر مبلغی پرداخت کنند؟ اگر باید پرداخت کنند این مبلغ چه جوری تعیین می شود؟
باتشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما بدون اجازه ی دیگران مجاز به استفاده از مشاعات به نفع خود نیستید و باید در این خصوص با ان ها توافق نمایید. این مورد در خصوص پارکینگ هم صادق است.