مشاوره حقوقی رایگان - ضامن متهم به خاطر دیه جواز کسب

بنده ضامن یه نفر از دوستان که شاکی داشت و کلانتری او را به دادگاه فرستاد و بنده جواز کسب مغازه رو بردم و او را آزاد کردم مبلغ ضمانت پانزده میلیون تومن میباشد و حدود یک سال از این قضیه میگذرد ولی دوست ما هیچ تلاشی برا رضایت شاکی نکرده و حکم بریده شده و باید دیه را پرداخت کند ولی بیخیالی متهم باعث شده دادگاه تمام حسابهای بنده را مسدود کند و بنده هم از ترس از اینکه به دادگاه برم و بنده را بجای متهم دستگیر کند ایا رفتن من به دادگاه و دادن ادرس متهم مشکلی برای من ندارد لطفا راهنمایی کنید. آزاد کردن حسابهای بنده و رفع مسدودی

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
شما مکلف به تحویل شخص معرفی به زندانی به واحد اجرای احکام می باشید .
ضمنأ می بایست مبلغ مد نظر دادگاه را پرداخت نموده و سپس بابت پرداخت مبلغ مذکور به شخصی که از او ضمانت نموده اید مراجعه نمایید.