مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. یه نفر ادعا کرد از من شکایت کرده ولی بعد دو روز گفت شکایتو پس میگیرم ولی هزینه هایی که کردم و کرایه ماشین که گرفتم واسه رفت و آمد باید برگردونی تا شکایتو کامل پس بگیرم. بعدم ادعا کردن شماره های من دایورت هست و هر پیامی بدم به هر کی مشخصه. ولی من هر چی به سایت عدل ایران مراجعه کردم زد پرونده ای یافت نشد . هزینه هایی هم که گفته بودن یه مبالغی بود که زیادتر از مبلغ واقعی بود. مثالش این که هزینه ثبت نام ثنا که من خودم انجام دادم و 14 هزار تومن بود این خانم گفت 60 هزار تومن. الان سوالم اینه من میتونم بخاطر ادعای شکایت دروغ و اخاذی از این خانم شکایت کنم. در ضمن شماره تماس و اسم و فامیل منو یه آقایی به این خانم دادن. من الان از این آقا میتونم بخاطر خیانت در امانت و افشای اطلاعات شخصی شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام هزینه ثبت نام ثنا اصلا ارتباطی به شما نداره و تقریبا داره اجبار میشه و همه باید ثبت نام کنن درمورد شکایت هم بفرمایید من در دادسرا تمام هزینه هاتو پرداخت میکنم شما هم همون جا پرونده را ببندید