مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام و خسته نباشید وکلای بزرگوار من از دو نفر به جرم کلاهبرداری شکایت کردم الان رای دادگاه تجدید نظر صادر شده اقای..........‌و خانوم.........با وکالت.........نسبت به دادنامه شمار ..... مورخ 13/11/99 صادره از شعبه 1058 دادگاه کیفری دو تهران در آن قسمت که به موجب آن اقای......به اتهام سه فقره کلاهبراری به هفت سال حبس و رد مال در حق شکات و پرداخت مبلغ یک میلیارد و هشتصد و چهل میلیون ریال جزای نقدی معادل وجوه برده شده و به اتهام جعل پاسپورت سه فقره به سه سال حبس و خانوم..........نیز به اتهام معاونت در کلاهبرداری از طریق تسهیل وقوع جرم سه فقره به تحمل 15 ماه و یک روز حبس و پرداخت 50میلیون ریال جزای نقدی با شرح و استدلال مذکور در آن محکوم گردیده اند صادر گردید.
خواستم ببینم چقدر زمان میبره پرونده بره اجرای احکام برای اجرای حکم ممنون و سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به قطعیت رای صادره از دادکاه تجدیدنظر پرونده سریعا به شعبه بدوی ارسال وطی مراحل اداری به اجرای احکام جهت اجرای حکم اقدام خواهد شد مدت زمان ان بستگی به تطریع در ارسال پرونده از ناحیه تجدیدنظر خواهد داشت