مشاوره حقوقی رایگان - مهریه صیغه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده چند ماه پیش با دختری قصد ازدواج داشتیم که خانواده دختر شرط گذاشتند که چند ماهی به صورت صیغه باشیم که ماحصل این رویداد 14 سکه تمام بهار آزادی به صورت عندالمطالبه است و تا یک ماه دیگر صیغه هستیم ، اکنون هیچ اتفاقی بین ما صورت نگرفته که دوشیزگی دختر از بین برود آیا اگر قبل موعد مقرر درخواست جدایی بدهم باید مهریه را بصورت تام تقبل نمایم ؟
و یا اگر صبر کنم تا موعود مقرر پایان یابد باز هم مشمول پرداخت مهریه هستم ؟
با تشکر از راهنمایی و ارشاد خوبتون ....

پاسخ ها :

علي  حضرت پور كنچوبه

جناب آقای علي حضرت پور كنچوبه :

با توجه به اینکه دختره دوشیزه است ونزدیکی بین شما رخ نداده شما نباید کل مهریه را پرداخت کنید