مشاوره حقوقی رایگان - مهریه صیغه محرمیت

بنده با نامزدم صیغه محرمیت داشتیم 5 سکه ولی 99 ساله و حق فسخ با آقا. ایشون ساکن کاناداس و ما جدا شدیم یکساله‌. ایشون کادوهای زمان نامزدی رو دادخواست داده. من با این شرایط حق فسخ با آقا. چطور میتونم برای مهریه ام اقدام کنم؟ اول باید دادخواست بدم یا اظهاریه؟ برام دردسر نمیشه که بگه مهریه رو میدم اما فسخ نمیکنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتونید مهریه رو مطالبه کنید.اگه بذل کرده مدتو که دیگه نمیتونه برگرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شوهر اقدام به بذل مدت نکاح منقطع کرده باشد در این صورت نمی‌تواند از این اقدام انجام شده برگردد. مضافا بر اینکه برای مطالبه مهریه ابتدا از اداره ثبت واحد اجرای مهریه اقدام کنید و در صورتی که اموالی از شوهر جهت توقیف شناسایی نشد بایستی دادخواست به خواسته‌های اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه مهریه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و دادخواست الزام به بذل مدت دهید