مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه خرید خودرو

سلام. ما در یکی از نرم افزار های خرید و فروش یک ماشین پیدا کردیم.
مدل ماشین پراید 82 هست و صاحب ماشین میگفت خیلی خوب هست و همین الان سوار شو برو مسافرت و یک تومن بیعانه زدیم و رسید نگرفتیم. روز بعد که ماشین رو بردیم مکانیکی، مکانیک گفت ماشین چند وقت دیگر روی دستت خرج میگذارد ولی صاحب ماشین میگفت ماشین هیچ خرجی ندارد و حالا که ما از خرید منصرف شدیم و گفته 500 هزار تومن از پول رو برمیگردونه و بقیه پول رو پس نمیدهد.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنیم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به نظرم پیشنهاد خیلی خوبی داده چون میتونه همه پول را هم نده