مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه سفته

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر من بابت معامله ماشین به شخص خریدار بابت تنظیم سند سفته داده بود که بعدا نتونست سند رو به طرف بدهد اما طرف مقابل یعنی خریدار بابت سفته ها مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه نمود. در حالی که پدرم فقط سند به طرف بدهکار هست و وجه نقد بدهکار نیست و بابت سفته ها محکوم شده و دادگاه تجدید نظر هم تایید کرده که سفته ها بابت تنظیم سند بوده و کارشناسی شده اما حالا هم به پرداخت وجه سفته محکوم شده و هم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه اما هنوز اجراییه نیامده است. خواستم بپرسم که اصل مبلغ سفته که محکوم شده به پرداخت مشکلی نیست 20 میلیون تومن هست اما چرا به پرداخت خسارت تاخیر تادیه محکوم شده چون که سفته ها فقط بابت تنظیم سند بوده و وجه نقدی بابت سفته ها بدهکار نبوده است در حالی که در تعریف خسارت تاخیر تادیه اشاره شده که باید طرف خوانده وجه نقد به خواهان بدهکار باشد در حالی که پدرم فقط سند بدهکار هست و وجه نقد بدهکار نیست. آیا در این پرونده اشتباه صورت نگرفته است؟
خیلی ممنون میشوم راهنمایی کنید. مرسی از لطف شما.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
شاید تا قبل از قطعی شدن حکم میشد دفاعی کرد ولی در حال حاضر که رای قطعی شده چاره ای جز اجرا نیست