مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان بابت پیشروی و سایه اندازی در مرحله تجدید نظر کمیسیون شهرداری

بابت ملک سه واحدی که یکی از واحد ها طبقه اول بنده هستم و همسایه همجوار با ساخت بیش از 60 درصد زمین پیشروی داشته و باعث سایه اندازی بوده روی ملک ما از طریق دادگاه مطالبه خسارت کردیم که قرار به ارجاع کارشناس است کارشناس دادگستری در این مرحله چطور اندازه و مبلغ خسارت را تعیین میکنه ؟؟
و اینکه واحد بنده طبقه اول است واین پیشروی به خاطر ساخت مغازه تا انتها پیشروی داشته بدون پخ زدن از ابتداحدود 9متر پیشروی تا انتها داره که کلا باید مغازه که نبود که تخلف محرز داشته و کارشناسان تایید کردن لطف میکنید راهنمایی کنید میزان خسارت چطور وچقدر است
ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
سازنده طبق قوانین شهرداری جریمه خواخد شد در کمیسیون و خسارات افت قیمت ملک شما نیز طبق نظر کارشناس قاابل مطالبه می باشد.