مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه خسارت سایه اندازی و پیشروی

سلام بنده حدود یکسال پیش با شروع ساخت زمین همجوارمون به شهرداری مراجعه کردم و شکایت از پیشروی همسایه نمودم که متاسفانه کار تو شهرداری پیش نرفت و بعد از طریق دادگاه شکایت و کارشناس تامین دلیل گرفتم که سایه اندازی و پیشروی و عدم پخی تمام تخلفات همسایه به نفع من شد و با ارایه شکایت به کمیسیون شهرداری و اطلاع کمیسیون از نارضایتی ما رای به جریمه نمود که اینبار به دیوان عدالت شکایت ودیوان محترم با وارد دانستن شکایت ما نقض رای کمیسیون و اعاده به وضع سابق داد و ارجاع به امر کارشناس داد که با ورود کارشناس بدوی دوباره نظریه کارشناس تک نفره به نفع ما و تخلفات محرز بود و مالک هیات سه نفره درخواست داد که اینبار هم رای به نفع ما بود ولی بعد که پرونده به کمیسیون رفته بود با وحود اینکه ارای نظر کارشناسی به نفع من بود و دیوان هم نقض رای کرده بودبا تشکیل کمیسیون دوباره به جریمه مجدد رای دادن که جای تعجب بود که بنده با دادن یک لایحه خوب به دیوان عدالت از قاضی محترم درخواست تخریب واعاده به وضع سابق درخواست کردم نظر جنابعالی با این تفاسیر دیوان با وجود اینکه ملک مورد نظر تمام کار ساخت خود را پایان رسانده رای به تخریب صادر میکند؟ و اینکه این مابین پیمانکاران در شهرداری و کمیسیون دست داشتن و برش خیلی زیادی داشتن که باعث شد کار ما به طول بکشه و زمان را به نفع خودشون برای اتمام کار ساخت خریدن لطف کنید راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سلام.معمولا رای به جریمه صادر می شود.میتوانید مطالبه خسارت نمایید.