مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شرکت

سلام دوستان. بنده در یک شرکت سهام خاص کارمند بومی کار میکنم. یک سری پیش قرارداد و یک سری فاکتور خرید برای شرکت انجام دادم قرار بر این بوده که هر 10 روز میبایست طرف پیش قرارداد که کارفرما پیمانکار پروژه بود تسویه کند ولی متاسفانه هیچ پرداختی انجام نشد. الان 4 ماه که گذشته امروز فردا میکنند که با پافشاری و اعتصاب یک کم فشار آوردم ولی نتیجه ای نداد. هیئت مدیره شرکت میگوید که هر کی به تو گفته خرید بکن اون پول به تو بدهد.
لطفا یک راهکار به غیر شکایت چون شکایت طول میکشد و مردم از من طلب دارند و دارند دیرکرد از من میبرند. من از کارفرما یک صورتجلسه با حضور نیرو انتظامی که تمام اظهاراتی که من داشتم رو تایید و امضا و اثر انگشت زد. الان میخواهم بدونم آیا راهی هست که به زودی طلبم و دیرکرد طلبم رو بگیرم و یا رئیس شرکت میتواند اظهارات من رو رد کند و من رو بپیچونند؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
راهکار فوری ارسال اظهارنامه رسمی هست تا شاید بترسه و به تعهد خودش عمل کنه
راهکار طولانی هم همون طرح دعوای حقوقی هست