مشاوره حقوقی رایگان - منع ادامه تحصیل زوجه

سلام. آیا زوج میتواند اجازه ادامه تحصیل به زوجه را در دوران عقد و در منزل پدرش ندهد؟ در حالی که در عقدنامه شغل زوجه قید شده و نیز طی چندین سال زوج هیچ تلاشی برای ازدواج و یا دادن نفقه نداشته است.

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

منع ادامه تحصیل چه در خانه پدر چه منزل مشترک فرقی ندارد اما در هر دو صورت قانونی برای این موضوع نداریم امروزه حتی برای منع شغل همسر نیز دررویه دادگاهها حکم نمیدهند مگر اینکه واقعا شغل کیان خانواده را به خطر بیندازد

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

طرفین اگه بخوان میتونن هر شرطی که خلاف مقتضای عقد نباشه با هم بزارن ، اگه این شرط شده باشه زوجه می بایست پایبند باشه، ولی این شرط مانع حق نفقه زن نمیشه و میتونه علیهش دادخواست بده