مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از قانون استخدام فرزندان رزمندگان ایثارگر

سلام . پدر من با سابقه 8 ماه داوطلبانه جبهه می باشد آیا همزمان من و برادرم (یکی کارمند زیر مجموعه وزارت علوم و دیگری وزارت نیرو) می توانیم از این قانون جهت تبدیل وضعیت به رسمی قطعی استفاده کنیم و یا فقط یک نفر در هر خانواده می تواند اینکار را انجام دهد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
فرزندان ایثارگران حق استفاده از قانون جامع خدمات ایثارگران را خواهند داشت