مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزندان رزمندگان

سلام جناب مشاور
بنده 28 ماه از سال 65 الی 67 یعنی 24 ماه قبل از قطعنامه و 4 ماه بعد از قطعنامه در ارومیه خدمت وظیفه را انجام داده ام آیا فرزندان مرا استخدام می کنند مسیرش را توضیح بفرمایید
متشکرم

پاسخ ها :

حميد  قنبري

حميد قنبري :

استان :

سلام برادر محترم چنانچه موفق به اخذ کارت ایثارگری شده اید فرزندان شما مشمول استفاده از امتیاز فرزندان ایثارگران هستند وباید به یگان خدمتی خودمراجعه وکارت ایثارگری اخذ نمایید سپس به بنیاد شهید وامور ایثارگران درخواست خودرا تحویل دهید