مشاوره حقوقی رایگان - حادثه سربازی

سلام علیکم و درود خدا بر همه ی وکلا
خدمت جناب عالی عرض کنم بنده سرباز نیروهای مسلح بودم که سال 99 تصادفی ساعت 6:30 که از سر پست هنگام عزیمت به منزل بودم منجر به قطع پاشنه پای راست شدم که باید 5 صبح روز بعد حادثه مجددا سرپست نگهبانی حاضر میشدم که برادر بنده به پادگان مراجعه و اطلاع داد و برگه شرح حادثه هم تنظیم شد وبعد پذیرش در بیمارستان حضرت بقیه اا... بستری شدم که حدودا 6،5 عمل برای بهبودی از قبیل گرفت، پیوند آشیل و عفونت های مکرر انجام شد 1. آیا به بنده نباید معلول خدمتی مرقوم بشه
2. دیه حدود 10 درصد که 10 ملیون میشد در سال ؟!
3. حقوقی به بنده نباید در نظر گرفته نمی شد.
همانگونه که در جریان هستید تمام وزن بدن روی پاشه قرار دارد و به طوریکه ستون یکی از اصلی بدن هست .
به خاطر رضای خدا و کمک به انسانیت هرچی که می توانید کمک کنید.
پرحرفی کردم معذرت می خواهم و پوزش
سایه تون مستدام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معلولیت شما ناشی از خدمت و در حین خدمت باشد غرامت و از کار افتادگی تعلق میگیرد