مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه رهن

سلام. من و همسرم یک باب منزل رو رهن کامل کردیم و پول رهن رو من کارت کشیدم و گردش حسابم دارم و پول از اول مال خودم بوده و یعنی شوهرم به حسابم واریز نکرده است ولی چون صاحب خانه راضی نشد که اجاره نامه به نام من بخورد و گفت من با زن معامله نمیکنم اجاره نامه به نام همسرم شد ولی چکی که بنگاه بابت رهن کامل داد دست من هست و همسرم هیچ مدرکی جز کپی اجاره نامه رو ندارد. خواستم ببینم اگر مطالبه وجه بزنم میتونم با گردش حساب و با استناد به این که من کارت کشیدم پول رهن رو پس بگیرم؟
ضمن این که اجاره نامه هنوز فسخ نشده و بنگاه دار گفتند تا چک رو نگیرند پول رو به هیچ کس نمیدهند اما شوهرم دارند سعی میکنند از من به جرم خیانت در امانت شکایت کنند و بگویند من چک رو از ایشون دزدیدم. قاضی برای این که شکایت من رو قبول کند قرارداد فسخ رو میخواهد ولی هنوز فسخ نشده است. من باید چی کار کنم؟ آیا پول به من میرسد یا به شوهرم؟ بدون قرارداد فسخ میتواند مطالبه وجه بزنم یا خیر؟

پاسخ ها :

مطالبه وجه رهن پرداخت رهن منزل تسوط زوجه پس گرفتن پول رهن