مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقابل

سلام.
مستاجر علیه مالک دادخواست درخواست وجه رهانه نموده به علاوه تامین خواسته

با توجه به اینکه مالک نیز مبالغی همچون خسارات وارده و اجرت المثل ایام تصرف طلبکار می‌باشد از نظر نتیجه مثبت گرفتن به نفع مالک است که برای طلب‌هایش دادخواست جداگانه بدهد تا در دادگاه دیگری بررسی شودیا اینکه دادخواست تقابل بدهد و در همان شعبه بررسی شود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دعوی تقابل مطرح کنید، درصورت پذیرش رسیدگی میگردد. ودرصورت عدم پذیرش به دادگاه صالح توسط دادگستری ارجاع میگردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست متقابل اقامه نمایید
و دلایل خود را ارائه نمایید