مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم رهن و اجاره بین همخانه

با سلام.
من و همخونه ام با هم یک واحد آپارتمان اجاره کردیم با رهن 30 و اجاره 5 میلیون. من فقط 3 روز در هفته از ساعت 14 تا 20 از پذیرایی استفاده میکنم و تدریس خصوصی هنری دارم و دو تا میز و صندلی کوچک، یک سه پایه و یک تخت سنتی کوچک هم داخل پذیرایی دارم و کلا از اتاق خواب و حمام و پارکینگ هیچ استفاده ای نمیکنم. جمعه ها هم کلاسی برگزار نمیشود. میخواستم ببینم شرایط تقسیم رهن، اجاره و شارژ برای ما به چه صورت باید باشد؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. با توجه به شراکت شما باید به صورت تساوی تقسیم شود ولی می توانید با هم توافق کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام. صرفا بر اساس توافق طرفین‌هست.سپاس