مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و فحاشی و تهدید از طریق پیامک

شخصی که به یکی از سیم کارتهای خواهر من دسترسی داشته اقدام به پیامکهای بسیار زشت و تهدید آمیز کرده، از طریق مراجعه قضایی شکایت و دستور قاضی به پاسگاه مربوطه و پاسگاه مربوطه به اطلاعات نامه زده شده، حدود یکماه کمی کمتر هنوز با من تماسی از طرف ایرانسل یا وزارت اطلاعات یا پاسگاه گرفته نشده، در پاسگاه هم نامه ای رو که به من دادن برای وزارت اطلاعات برسونم ، نزاشتن ثبت کنم.

اول اینکه باید دستور قاضی در پاسگاه ثبت میشد قبل از ارسال به وزارت اطلاعات؟

دوم اینکه من در برابر چندین پیامک هیچ عکس العملی نشان ندادم ، و در ازاش از فردای اون روز اقدام به شکایت علیه پیامک کردم و این وسط خط به نام خواهرم هست اما خواهرم بیگناه و در ضمن دبیر با آبروییه، من اقدام خاصی باید انجام دهم؟
در کل کار یا صحبت از پیش تعیین شده ای باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مسئولیت با مالک سیم کارت می باشد و با توجه به شرایط و اقدامات صورت گرفته و شرح کامل ماوقع باید از خود دفاع نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این مورد متاسفانه متهم اصلی صاحب سیم کارت است و باید ثابت کند که عنوان مجرمانه بر وی مصداق ندارد تا مجرم شناسایی شود اگر اطلاعاتی در خصوص مجرم دارید حتما به فلیس فتا و اداره اطلاعات مراجعه و اعلام کنید تا زودتر شناسایی شود و مشکلی برای خواهرتان پیش نیاید و قبل از هرچیز سیم کارت را بسوزانید. جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عناوین مجرمانه خیانت در امانت و یا سرقت سیم کارت میتوانید شکایت کنید