مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت و ممانعت از حق

ملکی مشترک توسط شریک اینجانب شش دانگ تصرف گردیده بود که از تحویل امتناع میکرد با طرح دعوی افراز و ممانعت از حق حقوقی به حقمان رسیدیم از طرفی در زمانی که ملک در تصرف ما نبوده شریک مشاعی با همسایه مجاور بر سر راه عبوری اختصاصی درگیر بوده که همسایه از عبور و مرور جلوگیری میکرده و اینک پس از افراز قطعه ای که با همسایه مجاور بر سر راه عبوری مشکل داشته به اینجانب تعلق گرفته سوال اینجانب این است که با توجه به اینکه قبل از تحویل ملک و افراز مزاحمت همسایه ادامه داشته و اینجانب دعوی مزاحمت و ممانعت از حق برای همسایه مطرح کرده ام به دلیل سابقه مزاحمت از قبل که مزاحمت ایشان کشیدن طوری جلوی درب ورودی که مانع تردد و ایجاد خندق در کوچه بن بست کنار لبه جوی گردیده بود ایا کشیدن طوری و فنس و ایجاد خندق از قبل تصرف اینجانب سابقه داشته و انجام شده در دادگاه به ضرر اینجانب که قبل از تصرف اینجانب مزاحمت ادامه داشته و قدیمی بوده دارد یا خیر و قابل طرح در محاکم میباشد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

که مزاحمت ایشان کشیدن طوری و فنس جلوی درب ورودی که ما نع عبور وسیله نقلیه شده بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسی مزاحمت ایجاد کند شخص می توان با عنوان مزاحمت شکایت کند