مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری مادر توسط فرزند از کار افتاده

سلام
من 36سال دارم
مادرم کارمند تامین اجتماعی که بازنشست شده بود
من سن 1٨ سالگی متوجه شدم که یک کلیه بیشتر ندارم و همون یدونه هم بخاطر انسداد عمل جراحی سیتو پلاستی شد
چندسال بعد خودمو بیمه آزاد کردم و چون گرون شد بیمه کارگران کردم
الان ده سال و سه ماه سابقه دارم
چندماه پیش به علت تصادف مادر فوت شدن
بمن میگن شرایط از کار افتادگی را دارم و میخوام درصورتی اقدام کم که حقوق مادر رو بمن بدن
ولی میگن چون چون بیمه گذار بودی حقوق خودتو میدن نه مادر
اگر از کار افتادگیم تایید بشه حقوق خودم اگر بدن کمترین حقوق کارگری هست
درصورتیکه من میخوام حقوق مادر که بیشتر هست وصل بشه. آیا میتوانم درصورت تایید از کار افتادگیم حقوق مادر رو بگیرم؟
باسپاس

پاسخ ها :

دریافت مستمری مادر توسط فرزند از کار افتاده مستمری مادر به فرزند از کار افتاده مستمری بازماندگان مستمری