مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام. من در سن 9 سالگی دچار سوختگی شدید دست و پا و صورت شدم و بعد از فوت مادرم حقوق ایشان تا رسیدن به سن قانونی به من رسید. آیا میتوانم با توجه به از کار افتادگی حقوق ایشان را بگیرم؟؟ از آخرین زمان گرفتن حقوق بنده 10 سال گذشته آیا میتوانم حقوق مادرم را بگیرم؟

پاسخ ها :

مستمری مادر به فرزند از کار افتاده مستمری مادر به فرزند مستمری