مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه توسط بیت المال

با سلام .
من 13 سال پیش مورد حمله واقع شدم و متهم شناسایی نشده فرار کرد و نتوانستند هیچ طوری او را پیدا کنند. الان 6 سال هست که متهمی که شناسایی نشده و فقط یک اسم اشتباه از او آورده شده محکوم به پرداخت دیه شده ولی چون پیدا نشده دادگاه رای به پرداخت دیه از بیت المال داده است. دیه من چیزی در حد 70.8 درصد دیه کامل هست. آیا این که 6 سال از حکم پرداخت دیه آمده و در پرداخت دیه تاخیر ایجاد شده باعث پرداخت مبلغ اضافی نمیشود؟

پاسخ ها :

پرداخت دیه توسط بیت المال دیه از بیت المال خسارت تاخیر تادیه دیه دیه