مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده و همسرم یک آپارتمان وکالتی داشتیم که سه دانگ بنام من و سه دانگ بنام همسرم بود و ایشان سه دانگ خود را دوماه قبل فروخته است. در منزل زندگی میکردیم و اکنون در شرف طلاق هستیم. میخواستم بدانم با توجه به اینکه ملک مشاعی است و سند ندارد و وکالتی است بنده میتوانم درخواست اجرت المثل ایام تصرف بکنم یا خیر؟

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در ارتباط با سوال شما باید خدمتتون عرض کنم که خیر شما نمیتونید به عنوان اصیل مطالبه اجرت المثل ایام تصرف رو داشته باشید چون قانون فقط کسی را مالک میشناسه که در دفتر املاک بنام اون شخص باشه

یک وکیل

سلام" اگر در سؤال مطروحه منظورتان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مواقعی که همسرتان دیگر در سه دانگ مشاع آپارتمان سهمی نداشته و در منزل سهمی شوهر سکونت داشته است باشد پاسخ خیر است چونکه یکی از تکالیف زوجیت شما ، پرداخت نفقه همسر در صورت تمکین از شوهرش است و تأمین مسکن متعارف و متناسب با وضعیت زوجه ، جزئی از نفقه به شمار می آید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام. از وسایل تمکین مسکن و اثاث البیت میباشد و پرداخت نفقه.و از وظایف شما تهیه مسکن برای همسرتان.زن بادارایی خود هر کار میتواند انجام دهد و ریالی در زندگی خرج نکند و جواب سوال شما منفی است