مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین مصادره شده

سلام، خسته نباشید. هزار قصب زمین پدر بنده در سال 57 که اراضی کشاورزی بودند خریداری کردند و در سال 69 که در حال انجام کارای ثبتی برای گرفتن سند بودیم پدر فوت شد و ما هم از کارها اطلاعی نداشتیم..سال 69 دولت سند ثبتی گرفته و ما در سال 93 شاکی شدیم که همه چیز پرونده به نفع ما شد و کارشناسی به نفع ما شد ولی آخر کار قاضی رای به نفع دولت صادر کرد. سند دستی داریم و نوه ها فروشنده اون زمان هم به عنوان شاهد موجود هست. آیا امیدی برای پس گرفتن زمین ها هست؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام جهت اظهار نظر ملاحظه و بررسی مدارک مالکیت ،اطلاع از مفاد اظهارنامه ثبتی و ادعای دولت که کدام ارگان است و نهایتا بررسی حکم صادره ضروریست