مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف بیش از سقف بیمه

سلام و درود.
بنده تصادفی در فروردین کردم که در آن به یک ماشین فورد ایج در کیشخسارت زدم و بیمه خودرو خود را به آن دادم و مبلغ 50 میلیون از بیمه گرفت ولی الان بعد از گذشت دو ماه باز از بنده شکایت کرده و طلب خسارت به مبلغ 87 میلیون کرده است و با مدرک کارشناسی میگوید خسارت ماشین من به این اندازه شده و مبلغ 24 میلیون تومان هم در این دو ماه ماشین اجاره کرده به گفته خود و همه را میخواهد از من بگیرد. آیا او میتواند با این خسارت به پول برسد؟ من واقعا توان مالی ندارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منظورتان افت قیمت باشد بله ایشان میتواند افت قیمت را اخذ نماید وهزینه اجاره ماشین محل تردید است در وصول ان

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر تشخیص دادگاه باشه بله میتوانن بگیرن