مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت و خسارت بیش از تعهد بیمه

با سلام و احترام. خودروی من تیبا 2 هست. که بر اثر تصادف با 405 کلی زیان دیده که نمایندگی خسارت رو 25 میلیون تومان براورد کرده. بیمه 7میلیون رو پرداخت کرده. راننده مقصر هم میگه ندارم . باید چکار کنم؟ و مازاد خسارت و افت قیمت رو میشه گرفت از راننده مقصر؟

پاسخ ها :

خسارت تصادف بیش از سقف بیمه افت قیمت خودرو خسارت تصادف تصادف