مشاوره حقوقی رایگان - تعویض سیلندر خودرو خریداری شده

با سلام. یک نیسان مدل 88 دارم و روزی که خریدم سند به نام من زده شد اما تعویض پلاک به دلیل نبودن صاحب پلاک انجام نشد. حالا سیلندر ماشین غیر قانونی تعویض شده است و قطعه تعویض شده یک نامه سه برگی از نمایندگی دارد. باید چی کار کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

تعویض سیلندر خودرو خریداری شده تعویض غیر قانونی سیلندر خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خودرو