مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک توسط صاحب پلاک

با سلام و خسته نباشید. من یک خودرو در سال 98 خریدم که قولنامه بنگاهی دارم که تمام مدارکش هم دست من هست و بیمه به نام خودم هست. من خریدار سوم ماشین هستم الان بعد یک سال که ماشین رو خریدم صاحب پلاک دستور توقیف پلاک رو داده و ماشین الان پارکینگ هست که صاحب پلاک میگه من از نفر اول که ماشین رو بهش فروختم پول میخوام. الان من نفر سوم هستم که ماشین رو گرفتم. صاحب پلاک میگه باید نفر اول بهم پول رو بده تا من بهت وکالت بدم. من هم دادخواست دادم. حالا نمیدونم آیا دادگاه به نفع من رای میده یا نه؟ ممنون از شما.

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

سلام شما باید تمامی افرادی که در خرید ویا فروش نقش داشته اند رابه عنوان خوانده در دادخواست خود ذکر کنین وکیل صبوری

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

بستگی دارد که در مبایعه نامه نفر اول با فروشنده شرط تنظیم‌سند بر پرداخت تمامی مبلغ باشد یا خیر اگر بدبن صورت نباشد شما علیه شخصی که اتومبیل را از او خریداری کرده ایید و کسی که سند بنام اوست‌طرح دعوی کنید.اگر طرح دعوی کردید ظرف 3 روز دادخواست جلب ثالث بطرفیت مالک اولیه تقدیم‌محکمه نمایید