مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو اتاق تعویض

سلام و عرض ادب. بنده پارسال برج 11ماشینی رو از نمایشگاهی به صورت شرایطی قولنامه کردم. با قیمت 25 میلیون که 15 تومن نقدا دادم و مابقی رو ده فقره قسط با مبلغ ده تا 1500 تومن شرایط کردن و به جای چک یک سفته 20 میلیونی از بنده گرفتن. در واقع حساب کنید کل پول میشه 30 میلیون که 5 میلیون هم اسکونت ده ماه رو گرفتن. بنده قسطم را ماه به ماه و سر وقت دادم. دو تا قسط آخر رو دو ماه زودتر از موعد آماده کردم و اعلام کردم پولم آماده هست و در دفترخونه بعد انتقال پرداخت میکنم. رفتیم دفترخانه دیدم هزینه سند و عوارض ماشین رو که با فروشنده بود با دستکاری کردن به نام خریدار. با این حال باز قبول کردم گفتم میدم. دفترخونه اعلام کردن ایشون وکالت کاریشون اعتبار نداره و شما قادر به تعویض پلاک نیستید. اون جا من گفتم عیب نداره برو وکالت کاریت رو تمدید کن بیار و پولت رو بگیر. وکالت فروش خالی به درد من نمیخوره. دیدم خیلی اصرار بر دادن وکالت فروش دارن. من شک کردم. رفتم پلیس به اضافه 10 برای خلافی خودرو، گفتن ماشین شکایت روش هست اول رفع شکایت کن و بعد خلافی بگیر. مراجعه کردم به پلیس راهور اون جا زدن در سیستم دیدم که ماشین درست یک سال قبل از خرید بنده در اداره تعویض پلاک راهور توسط کارشناس اتاق تعویض اعلام شده و حتما دو تیکه بود و پلاک نکردن. الان سه ماه هست که انتقال سند رو امروز و فردا میکنن. چند روز پیش رفتم قولنامه رو به هر نحوی شده بگیرم دیدم تاریخ معامله رو زدن دو سال قبل. به نمایشگاهی میگم چرا اشتباه نوشتی. من ماشین رو برج 11 گرفتم و ده تا قسط هم از اون تاریخ بیاد روش میشه برج 9. یا همون آذر 99. چطوری شما نوشتی برج 11 باز میگه من درست نوشتم. خلاصه در چند جای دیگه هم دست برده. حال استادان عزیز، تکلیف بنده چی هست؟

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
شما به استناد خیار تبعیض صفقه می توانید هم معامله فسخ کنید و هم می توانید معامله را قبول و ارش بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر متن مبابعه نامه ای که در دست شماست با متن مبایعه نامه آنها مغایرت دارد شگایت کلاهبرداری برعلیه فروشنده و بنگاهدار بدید.