مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا

با سلام.
خانم دوست من که 3 سال است هنوز در دوران عقد هستند، دو سال قبل مهریه خود را اجرا گذاشته و دوست من آن را به حساب دادگستری واریز کرده و به خانومش خبر داده است اما خانم آن را برداشت نکرده و حالا بعد از دو سال باز هم از طریق اداره ثبت برای گرفتن مهریه اقدام کرده و اداره ثبت بدون تحقیق کافی و اثبات ادعای زوجه اجازه دریافت مهریه را صادر و زوجه دوباره مبلغی از حساب دوست من برداشت کرده است. زوج شکایت کلاهبرداری کرده اما دادگاه رد کرده و گفته کار زوجه نادرست و ناشایست بوده اما چون از طریق مرجع قانونی اقدام کرده کلاهبرداری نیست و حقوقی مبلغ برداشتی را طلب کنید. حالا وکیل زوجه گفته که از دوست من شکایت تهمت و افترا میکند.
آیا همچین چیزی امکان دارد که این عمل کلاهبرداری نباشد؟ مگر ضرر مالی به زوج وارد و نسبت به اداره ثبت کلاهبرداری نشده؟
و حالا شکایت افترا آن هم وقتی که واقعا زوجه به ناحق دو بار مهریه را اجرا گذاشته است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه نمی تواند شکایت تهمت و افترا مطرح کند و در صورت طرح شکایت رد می شود.
و نظر دادسرا در خصوص کلاهبرداری قانونی بوده