مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم پرداخت بدهی

با سلام
برادرم از یک نفر در سه نوبت سه تا 29 میلیون پول میگیرد که گویا سودی بوده ولی از ترس این که پول سودی گرفتن و دادن خلاف است جرات نمیکند در شورای حل اختلاف اعلام کند که پول سودی گرفته است. برادرم در ازای این پول و از ترس دو تا مغازه به ارزش 500 میلیون به طرف داده و اصل رسید رو که سه تا 20 میلیون بوده گرفته است. حالا طرف از برادرم و من شکایت کرده در در شورای حل اختلاف که برادرم پول سه تا 20 تومان را نداده است و از من هم شکایت کرده که شاهد گرفتن اسناد توسط برادرم بودم و به عبارتی در شکایت من اعلام کرده که من قول دادم پول را بدهم. در دو پرونده من به دلیل این که گفتم هیچ رابطه قراردادی و مالی با ایشون ندارم تبرئه شدم و سومی هم رفتم شورای حل اختلاف و منتظر جواب هستم ولی برادرم در یک پرونده تبرئه و در یکی دیگه قاضی گفته باید 20 تومان را بدهد و در سومی هم در حال رسیدگی است. در اصل طرف مقابل با کپی اسنادی که دست ما هست و غیر مصدق بوده شکایت کرده است. یکی از دوستان گفت چون نمیتونی بگویی طرف پول سودی از من میخواهد و چون واقعا 500 تومان دو تا مغازه از شما برداشته که البته این مربوط به یک سال پیش هست و مربوط به این پرونده ها نیست و شما کلا منکر پول دادن و رسید دادن بشوید و بگویید باید اصل رسید را طبق ماده 57 آیین دادرسی بیاوری تا ما هم پاسخگو باشیم. حالا طرف من رو که نه رابطه قراردادی با طرف داشتم و نه رابطه مالی چند بار کشیده کلانتری و شورای حل اختلاف و حالا هم میگوید به جرم کلاهبرداری میکشونمت آگاهی.
من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دوست عزیز شما توضیحات مفصلی دادید اما سوال درستی نپرسیدید.
من چیکار کنم سوال دقیق و روشنی نیست.
در قسمت پرسش و پاسخ باید سوالهای کوتاه پرسیده شود و در صورتی که راهنمایی کلی برای تمام پرونده می خواهید باید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید