مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب عمدی

همسایه آپارتمان در پارکینگ بدون هیچ علتی و بدون حضور من به ماشینم ضربات مشت و لگد وارد کرده که منجر به ایجاد فرورفتگی شده اما مقدار تخریب زیر 10 میلیون تومان است. روز دیگری نیز کنار خودروی من نشسته دستش را زیر گلگیر برده و مشغول انجام عملی است که برای من مشخص نیست چه کاری میکرده. هر دو صحنه توسط دوربین مداربسته فیلم برداری شده … گزارش پلیس و استشهادیه محلی هم موجود است. میشه راهنمایی کنید آیا حکمی به جز دو برابر خسارت وارد شده مطابق ماده 677 ممکن است به ایشان تعلق گیرد؟
من شکایت تخریب عمدی و سلب آسایش و امنیت ازش کردم
ممنون

پاسخ ها :

حکم تخریب عمدی خودرو مجازات تخریب عمدی خودرو تخریب عمدی خودرو تخریب خودرو تخریب