مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک در محوطه مسکونی

با سلام بنده ساکن در یک مجتمع 300 واحدی هستم در این مجتمع 1/3 دارای پارکینگ هستند و 2/3 پارکینگ ندارند. علاوه بر این محوطه مجتمع توان پارک کردن محدودی دارد. در این مجتمع بعضی خانواده ها به فراخور نیاز افراد خانواده 2 خودرو دارن یکی از این خانواده ها خانواده بنده هستن ما یک خودرو در پارکینگ که مالک هستیم پارک میکنیم و دیگری در محوطه چند روزی است مجتمع توسط پلاک خوان هوشمند از ورود ماشین دوم به مجتمع جلوگیری میکنه این امکان وجود دارد و قانونی است؟ (کسانی که پارکینگ ندارند به صورت آزاد و بدون هیچ ضوابطی از محوطه استفاده میکنند)
بنده پاسخ خانم وکیل (محوطه جز مشاعات است و برای تصرف در آن باید رضایت تمام مالکین وجود داشته باشد) را درست متوجه نمی شوم ( یعنی من نمی توانم پارک کنم یا آنها نمی توانند از ورود من جلوگیری کنند؟ ) در ضمن بعضی واحد ها ساکن هستند و خودرو ندارند و بعضی واحد ها ساکن نیستند.)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است حضوری و یا تلفنی از وکیل مشاوره بگیرید