مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک در محوطه مسکونی

با سلام بنده ساکن در یک مجتمع 300 واحدی هستم در این مجتمع 1/3 دارای پارکینگ هستند و 2/3 پارکینگ ندارند. علاوه بر این محوطه مجتمع توان پارک کردن محدودی دارد. در این مجتمع بعضی خانواده ها به فراخور نیاز افراد خانواده 2 خودرو دارن یکی از این خانواده ها خانواده بنده هستن ما یک خودرو در پارکینگ که مالک هستیم پارک میکنیم و دیگری در محوطه چند روزی است مجتمع توسط پلاک خوان هوشمند از ورود ماشین دوم به مجتمع جلوگیری میکنه این امکان وجود دارد و قانونی است؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
محوطه جزو مشاعات است و تصرف در ان می بایست با رضایت تمام مالکین باشد.