مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل مشکل جنسی زوج

باسلام من الان 9سال ازدواج کردم و با همسرم نهایت 4بار رابطه زناشویی داشتم بارها خانواده ها جلسه گذاشتن که بره خودش رو درمان کنه هردفعه دکتر میرفت و میگفت دکتر گفت مشکلی نداری و یه سری دارو میگرفت ولی باز تمایلی به من نداشت تا از دو سال قبل خرجی خونه رو هم نمیداد یا خیلی کم میداد و خرج خونه به عهده منه الان دیگه بریدم و مهریه ام رو گذاشتم اجرا برای طلاق هم به دلیل عسر و حرج اقدام کردم میخواستم بدونم اینکه اگه صدای ضبط شده همسرم رو من باب نداشتن رابطه با من رو داشته باشم اگر در دادگاه منکر این موضوع شد میتونم اون صدا رو به عنوان مدرک و اثبات حرفم به دادگاه بدم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
هرچند ضبط مکالمات افراد به موجب قانون ممنوع است لکن شما میتوانید علاوه بر ارائه فایل صوتی درخواست ارجاع زوج به پزشکی قانونی جهت اثبات عدم توانایی ایشان در خصوص مشکل بوجود آمده را نمایید .