مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام شوهر بنده تبخال تناسلی داشتن و این موضوع رو قبل ازدواج با بنده درمیون نزاشتن البته من دکتر هم رفتم و من مشکلی نداشتم همینطور ایشون قرص میخوررن برای برقراری رابطه و کرم های خاصی استفاده میکردن که من هیچ گونه اطلاعی نداشتم و نعوظ خیلی وقتا کلا نداشتن الان هم 2 ماه هست خونه رو ترک کردند و رفتن و من هم به منزل پدری رفتم. اگر من تو دادگاه مشکل جنسی این اقارو مطرح کنم ازشون ازمایش میگرن ؟؟ و اینکه اگر ثابت بشه ادعای من که ایشون کلا مشکل داشتن میتونم راحت طلاق بگیرم ؟همینطور اگر ازمایش نشون داد ک این اقا مشکلی نداشت میتونه از من شکایت کنه ؟ و درا خر چه میشودایا با این راه طلاق خوب هست مطرح کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر با تکیه بر موازین پزشکی، این قضیه سبب عسر و حرج زوجه شود، درخواست طلاق بدین اتکا قابل اقامه می باشد