مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مال

با سلام و خسته نباشید. شخصی را محکوم مالی نمودم و حکم قطعی صادر شد و 3 روز هست که برای ایشان اجرائیه فرستاده شده و همانطور که مستحضرید تا 10 روز فرصت داره یا مبلغ مورد نظر را بدهد یا مال معرفی نماید. موقعی که حکم به نفع من صادر شد بنده از اداره ثبت استعلام ملکی گرفتم و ایشان چند تا ملک داشت و استعلام را زمینه پرونده کردم .ولی الان یکی از ملکهاشو که میشد به پول تبدیل کرد را به یکی دیگه انتقال داده و اشتباه من این بود که توقیف نکردم. اون یکی ملکاش هم یا در رهن بانکه یا از مبلغ بنده کمتره یا یه باغ بسیار بزرگه که هیچکس برای مزایده نمیخره. سوال بنده با توجه به اینکه مشخص هست که چه وقت این ملک مورد نظر را انتقال داده (درست زمانی که حکم به نفع اینجانب صادر شد ) ایا راهی دارد که بعنوان فرار از دین کاری کرد؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر است مابقی املاک را توقیف نمایید و در دادسرا از ایشان جهت انجام معامله به قصد فرار از دین شکایت نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
نگران نباشید تا 6 ماه فرصت توقیف و جلوگیری از انتقال وجود دارد
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر