مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام . من با شوهرم در حال طلاق هستیم و اختلافات زیادی با خانواده همسرم دارم. دو فرزند دارم. شوهرم هم که در خانه مادرش زندگی میکند به ماموریت رفته بود . من پس از اینکه به چندتا واسطه گفتم که بچه هایم مریض هستن و دفترچه بیمه بچه هارا نیاز دارم. برایم بیاورید ولی انها ندادند. من خودم مجبور شدم به خانه مادرشوهرم رفته و از او خواستم که دفتر چه ها را به من بدهد تا بچه ها را دکتر ببرم . ولی نداد و خودش و خواهرشوهرم و زن برادر شوهرم انجا بودند و شروع به فحاشی به من و تهمت و افترا زدن کردن و بعد هم دوتا از برادرشوهرهایم که خانه شان کنار خانه مادر شوهرم هست به انجا امدن و بدون دلیل به من حمله ور شدند و مرا با شلنگ و چوب و گلدان و ... خیلی کتک زده و فحش و تهمت زدند. یکی از برادرشوهرهای بزرگم هم که به عنوان واسطه فرستادم انجا امد و شاهد کتک زدن انها بود و بعد هم زنگ زدند پلیس امد و دفترچه ها را تحویل گرفت و صورتجلسه کرد. من از دوبرادر شوهرم و مادرشوهرو خواهر شوهر و جاری ام شکایت کردم. و اون یکی شاهدم را هم به عنوان شاهد ماجرا معرفی کردم که نمیدانم به نفع من شهادت میدهد یا نه ؟ میخواهم بدانم چه حکمی برای انها در نظر گرفته میشود و من چگونه دفاع کنم که قاضی به نفعم رای صادر کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دلایل و مستندات خود را ارائه بدید و مجازات آنها دیه و جزای نقدی خواهد بود

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورتی که یک نفر شاهد دارید شما می‌توانید به قسم نیز استناد کنید