مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بابت مهریه

با سلام. من درخواست اعسار بابت مهریه داده بودم که در سایت ثنا نوشته شده بود دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان/ خوانده جهت حضور به همراه شهود و ارسال نيابت به مرجع مجري نيابت و استعلام و تعيين وقت رسيدگي و ارسال نسخه ثاني دادخواست و ضمائم و طرفين دعوت شوند.
آیا دادگاه نیابت به دادگاه محل سکونت من داده ( چون محل دادگاه و محل سکونت من دو استان متفاوت می باشد )
برای من ابلاغیه حضور صادر شده و به دلیل بیماری کرونا و قرمز بودن شهرها و منع رفت و آمد بین استان ها امکان سفر من و شاهدین وجو ندارد. آیا برای این مشکل راه حلی هست؟

پاسخ ها :

فاضل پارسایی

جناب آقای فاضل پارسایی :

همان دادگاه رسيدگي كننده به پرونده مطالبه مهريه به دادخواست اعسار از پرداخت مهريه هم رسيدگي خواهد كرد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در سامانه ثنا هر شهری ثبت نام کردید اونجاست