مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور اجراییه چک

سلام، خسته نباشید. صاحب چک مبلغ 50 میلیون تومان چک صیادی برای من خرج کرد و در سامانه هم ثبت کرد و من هم تایید کردم. من هم به یکی دیگر خرج کردم و همان طور انتقال و تایید کردیم. در تاریخ چک به علت عدم موجودی به اون طرف که خرج کرده بودم برگشت زده است و پول اون طرف رو دادم و چک رو تحویل گرفتم و رفتم خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه بدهم و گفتند نمیشود و باید چک رو خودت برگشت میزدی. من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که چک را برگشت زده باید اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به همان شخصی که وجه انرا تسویه وچک را دریافت نموده ایید شخص مذکور در ظهر چک واگذاری چک را به شما تایید وامضا نمایید وسپس اقدام قضایی انجام بدهید