مشاوره حقوقی رایگان - سنوات بیمه تامین اجتماعی

سلام. من چند سالی است که بازنشسته بیمه تامین اجتماعی هستم و سنوات بیمه ام 17 سال می باشد در صورتی که 6 سال زمان شاه همافر ارتش بودم و بیمه بودم و بدون هیچ امکاناتی از ارتش استعفا دادم. قبل از بازنشستگی هر چه دوندگی کردم نتوانستم آت 6 سال را به سنوات بیمه ام اضاف کنم و چون زمانی که من ارتشی بودم کامپیوتر و اینترنتی وجود نداشت، ارتش به من گفت نمیتوانیم سوابق تو را پیدا کنیم. خلاصه با نصف حقوق بازنشست شدم ولی الان واقعا با این حقوق کم تحت فشار هستم. آیا راهی هست که بتوانم از آن 6 سال را به سنوات بیمه ام اضاف کنم؟ به من گفتند بعد از بازنشستگی دیگر نمیشود کاری کرد، لطفا من را راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
شما می توانید دادخواستی مبنی بر درخواست سابقه بیمه به دیوان ارائه دهید و در صورتی موافقت دیوان در بیمه شما لحاظ خواهد شد.