مشاوره حقوقی رایگان - استعلام املاک ارثی

یا سلام.
مرحوم پدربزرگ من در قدیم الایام ارباب بوده‌ و دارای املاک زیادی بوده است. بعد از فوت ایشان یکی از فرزندان به نام آقای شماره 1 صبر نمی‌کند تا سایر بچه ها از سایر شهرها خودشان را برسانند و به بهانه برداشتن شناسنامه ی متوفی کلیه ی اسناد و مدارک را مخفی‌ می نماید( سال1364) اکنون‌ پس از گذشت سال ها بدبختي ضمن مراجعه به شهر قزوین متوجه شدم هر کدام از ورثه قریب به 50 قواره زمین 200 متری به طرق مختلف از اداره ثبت اسناد و سازمان مسکن و شهرسازی گرفته‌ اند و بنده که مراجعه‌ کردم صراحتا گفتند اسناد چه داری؟ نسق داری؟ که با فهمیدن موضوع نداشتن مدارک مالکیت، صراحتا به بیرون راهنمایی ام کردند. اکنون بنده میخواهم از محضر دادگاه محترم تقاضا نمایم تا در خصوص دارایی سایر وراث تحقیق نمایم و متوجه شوم که آیا مورث مرحوم ما واقعا املاک داشته است‌ و در صورت مثبت بودن، از کجا پیگیری کنیم که سهم الارث ما چقدر بوده و چه بلایی بر سر آن آمده است و آیا بعد از فهمیدن باید شکایت کیفری نمود یا دادخواست حقوقی؟ ممنون.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
پس از اخد گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.